phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Dr. Gáspár Lilla

Kisgyermek korom óta fontos szerepet játszott életemben a szimmetria és az esztétika, hiszen édesapám ortopéd- és balesetsebész, a bátyám pedig plasztikai sebész. Nem volt kérdés, hogy az orvosi diplomám megszerzése után én is ezt a hivatást választom. Engem viszont nem a műtéti, hanem a legkorszerűbb természetes megoldások vonzottak.

Négy év óta foglalkozom orvosi HIFU kezeléssel, mely első pillanattól kezdve elvarázsolt, és amelyet a 250 elvégzett kezelés után is a legjobb non-invazív eljárásnak tartok! 2016-ban és 2017-ben ebből a témából a Beauty Fórumon én voltam a felkért előadó. A HIFU kezelés mellett hasonló - vágást, vagy idegen anyag bejuttatását nem igénylő -  korszerű, hatékony arcesztétikai beavatkozásokat is végzek. Fontosnak tartom az egyénre szabott kezelést.


Célom: az egészség és a szépség harmóniájának megteremtése.

A fiatalságunk, a jó megjelenésünk megőrzése érdekében elengedhetetlen az otthoni rendszeres bőrápolás, a szakszerű kozmetikai kezelés, és a megbízható arcesztétikai eljárások igénybevétele.

Hiszek abban, hogy a szépségápolás is olyan, mint a gyermeknevelés: ha időben, megfelelő figyelmet, energiát, pénzt fordítunk rá, hosszútávon megtérül.


Rendelési idő:
Hétfő 09:00-18:00
Kedd 09:00-18:00
Szerda 09:00-18:00
Csütörtök 09:00-18:00
Péntek 09:00-18:00

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk