phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Szabó István

Rendelési idő: Szerda 16:30-20:00

Több mint 25 éve foglalkozom szülészettel, nőgyógyászattal a Semmelweis Egyetem II. sz. Nőgyógyászati klinikáján. Munkásságom során mindvégig lehetőségem volt a nőgyógyászati sebészettel foglalkozni. Főbb gyógyítási területeim az endometriózis, miómák és daganatok műtéti kezelése, lehetőség szerint speciálisan endoszkópos technikával. Ezen kívül méhtükrözéseket, hüvelyi és kisajak műtéteket, Intimlézer kezeléseket végzek.

 

 

 

Miért jó a CO2RE Intima lézerkezelés?

A Maternity Magánklinika egyik legfőbb célja, hogy minden területen segítse a nőket, ehhez mérten fejlődünk és bővítjük szolgáltatásainkat, hogy mindenki számára a legmagasabb színvonalú ellátást tudjuk biztosítani. A Syneron Candela CO2RE Intima lézeres kezelése számos területen alkalmazható az intim egészség helyreállításában.


Mire használható hatékonyan a Co2Re Intima lézerterápia?

  • inkontinencia kezelése
  • hüvelyszárazság megszüntetése
  • hüvelyszűkítés
  • az intim területek esztétikai fiatalítása
  • szexuális diszkomfortérzet, fájdalom felszámolása, a szexuális élmény növelése


A kor előrehaladtával és a szülést követően a nők természetes változásokon mennek át. A hüvely feszességének elvesztése idővel mindenkit érintő jelenség: a kollagénrostokat tartalmazó hüvelyfal megnyúlik, elvékonyodik, a szövetek veszítenek tónusukból és rugalmasságukból, melynek következtében inkontinencia alakulhat ki.

Alábbhagy az ösztrogéntermelődés, emiatt a hüvely természetes síkossága is csökken.

Kellemetlen viszketés, égő érzés jelentkezhet, emellett fájdalom kísérheti a szexuális együttléteket is. Habár ezek rendkívül sokakat érintő problémák, senki nem szívesen beszél róluk. A számos gonddal járó műtéti megoldás körülményes, esetleg ijesztő is lehet, ám a hatásos, korszerű és biztonságos intimlézeres kezeléssel elkerülhetjük ezeket a kényelmetlenségeket.


Miért optimális választás az intimlézer?

  • egyszerű, biztonságos és gyors
  • nem kerül sor műtétre, nem szükséges sem altatás, sem bemetszés
  • nem jár fájdalommal
  • nem igényel lábadozási időt
  • már az első kezelés után enyhülnek a tünetek

A Co2Re Intima lézerterápia egy sorozata általában 3 kezelésből áll, ezek nagyjából 10 percig tartanak. A tünetmentesség fenntartása érdekében évi egy kezelés javasolt. Az eljárás néhányak számára minimális kényelmetlenséggel járhat a hüvelyi szárazság miatt, de teljesen fájdalommentes. Már az első kezelés után javulás érezhető és nem jár lábadozással, csupán a szexuális együttlétek rövid szüneteltetése szükséges. Klinikánk nőgyógyász szakorvosa az eljárás során gyengéd lézeres energiával kezeli a hüvely nyálkahártyáját, melynek eredményeképpen megújul a kollagénstruktúra és újraépül a szövetállomány, így a hüvely visszanyeri rugalmasságát és természetes nedvességtermelését.

Nyerje vissza önbizalmát a CO2Re Intima gyors, azonnali és hosszan tartó eredményeket kínáló és biztonságos lézerkezelésével. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, kérjen személyes konzultációs időpontot!

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk