phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Dr. Papp Zoltán

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a nyolc évvel ezelőtt a Kútvölgyi úti Kórház Maternity Ambulanciáján létrehozott citogenetikai laboratóriumot, mely az múlt nyolc évben több ezer kromoszómavizsgálatot végzett, áttelepítettük a PentaCore Laboratórium bázisára.

A laboratóriumban továbbra is végezzük a kromoszómavizsgálatokat vérből (lymphocytákból), lepényszövetből (chorionboholyból) és magzatvízből (magzavízsejtekből). Az eredmény néhány, magzatvízminta esetén 7 nap alatt készül el. A laboratóriumot továbbra is Dr. Papp Zoltán professzor irányítja.

Vizsgálati igény esetén a mintavétel helyét és időpontját kérjük egyeztetni Dr. Fekete Sándorné citogenetikai szakasszisztenssel (telefonszáma: 06-20-8250279).

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk