phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Dr. Gabulya Henrik

Dr. Gabulya Henrik: Egy lépéssel közelebb a sikerhez

A családtervezés fontos döntés egy pár életében. A döntéstől a baba megérkezéséig azonban, sok esetben, hosszú utat kell bejárni.
Szakrendelőinkben egyre több olyan esettel találkozunk, amikor pácienseink azzal a problémával keresnek meg bennünket, hogy több mint egy év aktív házasélet után sem köszönt be a gyermekáldás.

 Ezen esetek közül sajnos sokszor fordul elő az is, hogy a párok már meddőnek hiszik magukat és úgy gondolják, hogy egyetlen kiút számukra a lombikbébi program. Tapasztalatból mondhatom azonban, hogy a meddőségi problémák nagy része megfelelő kivizsgálással és kezeléssel megszüntethető. Örömmel számolhatok be arról, hogy Klinikánk reprodukciós portfóliója bővül, bevezetjük az inszeminációs kezelést.

Mi is az inszemináció?
Ez egy olyan reprodukciós eljárás, melynek során a tüszőrepedés időszakában, a méh üregébe juttatjuk az előzetesen megvizsgált és feldolgozott ondóállományt, egy vékony, steril katéter segítségével. A cél az, hogy a legjobb életképességű spermiumok kerüljenek abba a pozícióba, hogy egy közülük találkozhasson a petesejttel. A beavatkozás gyakorlatilag fájdalommentes és csak néhány percet vesz igénybe.

Fontos, hogy az inszeminációt meg kell előznie egy részletes kivizsgálásnak mind a női, mind a férfi oldalról. A férfiaknak legtöbbször itt is könnyebb dolguk van, egy andrológiai vizsgálat nagyon sok mindenre fényt deríthet. A női kivizsgálás egy kicsit hosszadalmasabb, majd ezt követi a hormonstimulációs kezelés, melynek célja a tüszőnövekedés és tüszőrepedés serkentése, a petesejtek érlelése. Ezt a folyamatot hormon-, illetve ultrahangvizsgálatokkal monitorizáljuk, meghatározva az inszemináció időpontját. Összességében ez egy kiváló eljárás arra, hogy a gyermekre váró párok egy lépéssel közelebb kerülhessenek a sikerhez.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk