phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

A XII. kerület Királyhágó tér 8-9. szám alatt megnyílt új ambulanciánk. Különlegesen kialakított környezetben 6 rendelővel, köztük gyermekrendelővel várjuk Önöket. Szolgáltatási palettánkat folyamatosan bővítjük. Az új ambulancia a Kútvölgyi úti egységünkkel szoros együttműködésben dolgozik.

A bejelentkezés módja ugyanúgy történik, mint eddig: elsősorban a honlap időpontkérő felületét ajánljuk Önöknek, de sürgős esetben a +36-(06)-1-213-4222 számon is tudnak időpontot egyeztetni. Munkatársaink minden alkalommal jelezni fogják Önöknek, hogy a kért vizsgálatra melyik egységünkben kerül majd sor.

A honlapunk galériájában képeket is találnak új ambulanciánkról.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk