phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

A HypnoBirthing® programot jó szívvel ajánljuk minden olyan kismamánknak, aki a természetes szülés iránti igényét ötvözni szeretné az orvosi szakértelem és a kórház nyújtotta biztonsággal. Orvosaink biztonságos kórházi körülmények közt kísérnek olyan anyákat is, akik a Hypnobirthing technikáival akarják világra hozni gyermekeiket.

 A HypnoBirthing®  egy olyan szülésfelkészítő program, ami újra felfedezi és emlékezteti az anyákat az ősi női szülés tudás egyszerűségére. Támogatja a nők természetes szülés iránti igényét, felszámolja a félelmet, csökkenti a fájdalmat és magabiztossá tesz. 

A Hypnobirthing® tanfolyam egy hónapja alatt a kismamák megtanulják elcsendesíteni elméjüket, ellazítani a testüket, így aktívan segíteni magukat a szülési folyamatukban. Speciális légző gyakorlatok, vizualizációk és a mélyrelaxálás technikáival készülnek fel az anyák a szülésre. A relaxációk napi gyakorlása lelkileg megnyugtatja a kismamát és olyan magas szintre emeli a várandós nőkben az ellazulási készséget, amit a szülés alatt is meg tudnak tartani. Amikor az anya nyugodt, nincs jelen a félelem, megszűnik a testben lévő feszültség és csökken a fájdalom. Ezáltal jelentősen megnyílik a gyengéd szülés lehetősége. 

A program 4x3 órás, 4 egymást követő héten délután kerül megrendezésre. Az alkalmak közti időben az édesanyáknak lehetősége van gyakorolni ezt a relaxációs technikát, amelyet egy hónap alatt teljesen elsajátíthatnak. A program középpontjában az édesanya áll, így a relaxációs technika akkor is megtanulható, ha az édesapa nem tud részt venni a tanfolyamon. Ezzel együtt örülünk az édesapák jelenlétének is, mivel tapasztalatból tudjuk, hogy ez egy nagyon különleges és meghatározó közös élmény a pár számára. A tanfolyam 70.000 Ft, amelyet az első alkalom során kérünk készpénzben rendezni a Maternity Stúdióban. A tanfolyam ára független attól, hogy az édesanya egyedül érkezik, vagy párként, kettesben jönnek az alkalmakra.

Az Örömteli szülés tanfolyammal kapcsolatos kérdéseit, jelentkezését a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen várjuk. 

 

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk