phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Rákerestem a címben szereplő szavakra. Kíváncsi voltam, hogy milyen képeket találok az interneten. Természetesen töménytelen mennyiségű szívecskét, azon túl néhány fiatal nőt, férfit vagy párt. Milyen érdekes, hogy ezeket a szavakat általában a fiatalsággal társítják. Mintha a szerelem csak a fiatalok kiváltsága lenne! Húsz év házassággal és három gyermekkel a hátam mögött bátran mondhatom, hogy NEM ÍGY VAN. A házassággal nem feltétlenül kell együtt járnia a kapcsolat kihűlésének. Nehéz megállni, hogy az ember ne kezdjen el jó tanácsokat osztogatni vagy bölcselkedni a téma kapcsán. Azonban saját tapasztalatomból (is) mondhatom, hogy az évek előrehaladtával a házasságban a kapcsolat egyre jobb lesz. Számomra semmivel sem pótolható az az öröm és biztonságérzet, hogy van valaki, aki igent mondott rám, aki vállalt engem életre-halálra, jóban-rosszban, amíg a halál el nem választ. Ez szárnyakat adott és ad máig is, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból. Persze vigyázni is kell erre a kapcsolatra. Mondhatnék szép hasonlatokat, meg világirodalmi példákat, de azt hiszem mindenki ismeri őket. Viszont igaz, ami igaz, egy kapcsolatból nem lehet kispórolni az önfeláldozást. És talán nem is baj ez. Sok szép közös emlék köt össze minket, de ami igazán megerősíti a kapcsolatot, az a határhelyzetekben való közös helytállás: a szülőszobától kezdve a gyerekek műtétjére várva, kórházban egymás ágya mellett, éjjel egy külföldi autópálya leállósávjában várakozva az autómentőre 3 gyerekkel a hátsó ülésen, miközben zúgnak el mellettünk a kamionok és a vészvillogónk sem működik már… 

Nem szabad félni attól, hogy odaajándékozzuk magunkat valakinek egy életre. Nem lemaradunk valamiről, hanem ellenkezőleg, így leszünk teljessé. Így tudjuk átlépni saját vélt határainkat, megélni a növekedés boldogságát. Egyszer hallottam egy nagyon jó példát egy szerzetestől: ha kilépünk a házból, dönthetünk, hogy jobbra megyünk vagy balra, és amikor útkereszteződéshez érünk, ismét dönthetünk, hogy merre indulunk tovább. Egyszerre mindenfelé nem mehetünk, de ha attól való félelmünkben, hogy nem jó irányt választunk, nem is indulunk el, akkor biztosan nem jutunk sehová. Szabad, örömteli szívvel lépjünk rá az elköteleződés útjára, párunk, gyermekeink felé. Minden nap hozzuk meg azt a döntést, hogy ma is kifejezzük irántuk szeretetünket, méghozzá azzal és oly módon, ahogy ez számukra a legfontosabb.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk