phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Gyermekvállaláson gondolkozol? Tartasz a várandósságtól? Szeretnél megnézni egy barátságos szülőszobát? Érdekel, hogy milyen a családi szoba egy magánklinikán? Kíváncsi vagy, hogy milyen az, amikor az édesapa is bent alszik a szülészeten? Vagy csak szívesen eljutnál egy olyan intézménybe, ahova ritkán van alkalom bepillantani?

Kedves Érdeklődők!

Nagyon sokan, sokféleképpen érdeklődnek klinikánk iránt. Elhatároztuk, hogy nyílt nap keretében lehetőséget teremtünk klinikánk megtekintésére és munkánk megismerésére.

Nyílt napunkat 2016. április 8-án 14.00. órakor tartjuk.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációt szükségesnek tartunk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
Szeretettel várunk mindenkit!
A Maternity Klinika csapata

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk