phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

A babamasszázs nem a klasszikus értelemben vett masszázsforma, inkább a szeretetteljes érintésre épül. Legfontosabb célja a kötődés erősítése, így mindenki saját maga masszírozza majd kisbabáját. Édesanyákon kívül édesapákat, nagyszülőket is szívesen látunk.

Az egyénileg 3, csoportban 5 alkalomból álló foglalkozáson lépésről lépésre elsajátítjuk a svéd-,indiai masszázselemekből, a reflexológia és jóga elemeiből felépülő gyakorlatsort. Megismerkedünk egy a hasfájás csillapítását segítő masszázsfogás sorozattal is.

A foglalkozásokon a gyakorlat mellett elmélet is szerepel. Az interaktív beszélgetések során, kitérünk a 0-3 éves korban előforduló legfontosabb kérdéskörökre. A gyakorlat alatt a kisbabánkra hangolódással érzékenyítjük megérzéseinket a babánk reakcióinak megértésére.

Kazi Andrea, szülésznő, babamasszázs oktató

Az első csoportot március 5-én indítjuk. A foglalkozások 16.00-kor kezdődnek. Egyéni foglalkozások időpontjai: keddenként 8.30, 10.00, 13.00 és 14.30.
A foglakozások díja:
Csoportos: 5000/alkalom, 20.000/tanfolyam (5 alkalom)
Egyéni 8000/alkalom, 20.000/tanfolyam (3 alkalom)

Programjainkra a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet időpontot foglalni a név, születési dátum és telefonszám megadásával. A születési dátumra azért van szükség, hogy több azonos nevű jelentkező esetén is be tudjuk azonosítani a résztvevőket. A telefonszámot pedig azért kérjük, hogy gyorsan el tudjuk érni Önöket, ha ez valamilyen okból szükségessé válik.

Kérjük, hogy minden programra a kezdés előtt 24 órával, a hétfői programokra péntek délig jelentkezzenek be.
A résztvevők az órák után is tudnak jelentkezni a következő alkalomra.
A Maternity Stúdióban csak készpénz fizetés lehetséges.
Címünk: Budapest, II. kerület, Vitéz Utca 5-7.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk