phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika fontosnak tartja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson pácienseinek. Ezért célul tűztük ki, hogy mostantól ne csak a szülés élményét tegyük szebbé a családok számára, hanem egy szélesebb körű ellátást nyújtsunk a nők számára. A Maternity Stúdió egy olyan egyedülálló hely, ahol exkluzív, mégis otthonos környezetben minden a nőkről és a családokról szól. Olyan szolgáltatások érhetőek el Stúdiónkban, melyek a várandósság alatt, a szülés után, illetve egyéb női életszakaszokban segítik a nőket. Ezen felül programokat kínálunk az édesapák számára, így kívánunk hozzájárulni a családok születéséhez. Stúdiónkban testnek és léleknek egyaránt kívánunk kedvezni, ezért szolgáltatásaink között szerepelnek speciális mozgásformák várandósok és kisbabások számára, pszichológiai témájú előadások és programsorozatok, melyek a szülészeten túl a nőgyógyászat területét is lefedik. Klinikánkhoz hasonló módon nagy hangsúlyt fektetünk a szakértelemre, így Stúdiónkban tapasztalt és magas szinten képzett szakemberek várják Önt és kedves Családját.

Legyen részese a Magyarországon egyedülállóan, egy helyen elérhető szolgáltatásoknak! Várjuk szeretettel a Maternity Stúdióban!

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk