phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Horváth Kitti

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem diplomát szülésznőként. A Szent István Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályán, majd a Maternity Magánklinikán kezdtem el dolgozni. Életem legelső szülőszobai tartózkodása során már lehetőségem adódott egy gyönyörű, gyengéd szülést/születést megtekinteni. Ekkor bizonyosodtam meg róla, hogy nem tévedtem és valóban szülésznő szeretnék lenni.

Rendkívül fontosnak tartom, hogy a szülés manuális segítésén túl érzelmi oldalról is támogatást nyújtsak a kismamáknak, mely legalább annyira fontos, mint a fizikai segítség.
Azt gondolom és tapasztalom, hogy intézményi keretek között is lehet szép, természetes szülést biztosítani.

 


Hiszek a nők „tudásában”, erejében és legfőbb hivatásomnak ennek támogatását tartom. Munkám során szívesen alkalmazom az aromaterápiát, a hypnoszülés különböző elemeit, nyitott vagyok az alternatív szülésmódokra, melyeket folyamatosan tanulok. Szabadidőmben szeretek a természetben lenni kiskutyámmal, sokat olvasok, igyekszem minél több időt a családommal és barátaimmal tölteni.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk