phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Hreskó Barbara

Bemutatkozás:

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetemen szülésznő szakon. Már a főiskolai évek alatt is a nyíregyházi szülészeten dolgoztam. Azóta egy kisebb megszakítással a szakmában vagyok. Egy évet éltem, és dolgoztam Dublinban és 8 hónapot Torontóban kórházon kívül, de mindig tudtam, hogy a szülészet az én utam. 

Szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni a családommal. Teljes kikapcsolódást és feltöltődést nyújt a természet. A szülészetben is kedvelem a természetes folyamatokat, hiszen az emberi test pontosan tudja, hogy mi a feladata. Nyitott vagyok az alternatív módszerekre is, mint például a meditáció vagy a hypnobirthing. 

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk