phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Nagy Boglárka

Nagy Boglárka vagyok okleveles baba- és csecsemőmasszőr. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szülésznői tanulmányaim folytatása mellett a Maternity Magánklinika ambulanciáján dolgozom asszisztensként. A várandósgondozási foglalkozásokon tapasztalom, hogy a kötődés már a fogamzástól induló, az egész személyiséget érintő és meghatározó kapcsolat két ember között. A masszírozás iránti érdeklődésem a klinikai gyakorlatom során kezdődött, amikor észrevettem, hogy mekkora jelentősége van a szülő és csecsemője közötti bőrkontaktnak. Számomra a masszázs egy prevenciós eszköz valamint egy terápiás módszer is a már meglévő panaszokra a szülői érintés szeretetteljes erejével.

A csecsemőjüket ösztönösen gondozó, ápoló anyák érzik, hogy a gyakori ölelgetés, simogatás a baba testi-lelki fejlődését szolgálja. Ennek egyik formája a babamasszázs. A masszázsok során a szülő megtanulja megérteni gyermeke jelzéseit és képes lesz a baba igényeire megfelelően reagálni. 

Szeretettel várok minden érdeklődő szülőt, mert közös nyelvünk az érintés!:)

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk