phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Szöllősi Katalin

Szöllősi Katalin vagyok a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika védőnője. A védőnői és szülésznői diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen Egészségpolitikai szakértőként végeztem. Tanulmányaim során fél évet Finnországban töltöttem, ahol tanulmányoztam a külföldi módszereket a várandósság és gyermekgondozás terén. Évek óta dolgozom kórházi védőnőként, továbbá 2015 óta a Semmelweis Egyetemen a leendő védőnők képzésében is aktívan részt veszek oktatóként. 

Szoptatási tanácsadás: 
Hétfő 14.00-tól

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk