phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Péterné Molnár Gizella

Péterné Molnár Gizella vagyok, szociális munkásként végeztem a Bárczy Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán, majd szociálpolitika szakon az ELTE Társadalomtudományi Karán. A képzések során pszichológiai, jogi, szociológiai és speciális esetkezelési ismeretekhez jutottam, amely lehetővé teszi, hogy az embereket és problémáikat komlpexen, teljességükben lássam és így próbáljak meg segítségükre lenni. 8 évet töltöttem a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kórházi szociális munkásként. Ez idő alatt a szociális problémák megoldásán túl a magzatvesztett illetve koraszülésen átesett édesanyák krízisintervenciójában is részt vettem. Munkámról cikkeket jelentettem meg, előadásokat tartottam. Ezt követően három gyermekem született, ami tovább gyarapította az anyaságról szerzett ismereteimet, tapasztalataimat. A Maternity Magánklinika indulása óta részt veszek a közös munkában. 5 éven keresztül az Egészségügyben Dolgozó Szociális Munkások Országos Egyesületének elnöke voltam.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk