phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 4220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Dr. Gérecz Balázs

Dr. Gérecz Balázs vagyok, szülész-nőgyógyász.

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Már egyetemi éveim alatt kiemelten tanulmányoztam a terhességi toxémiát (praeeclampsia) és HELLP-szindrómát, amely témakörökben több kutatást is végeztem.

Főállásban a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház nőgyógyászati osztályán és a hozzá kapcsolódó XVIII. kerületi szakrendelőben dolgozom.

Kiemelt érdeklődési köreim közé tartozik a várandósgondozás, a laparoszkópos (hastükrözés) és hiszteroszkópos (méhtükrözés) beavatkozások, a hormonális (endokrin) zavarok kezelése.

Eltökélt szándékom, hogy betegeim a legmodernebb, legjobb kezelést kaphassák-legyen szó akár fogamzásgátlásról, akár műtéti beavatkozásról. Ennek kapcsán rendkívül fontosnak tartom a nőgyógyász szakmán belüli, és orvosi szakmák közötti együttműködést, hiszen a betegellátás csapatmunka - a páciens jólétéről és gyógyulásáról, nem pedig az egyéni bravúrokról szól.

Rendelési idő:
Hétfő 8.20-11.40

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk