Örömmel tájékoztatjuk Kedves Pácienseinket, hogy megnyílt a klinika új ambulanciája a XII. kerület Királyhágó tér 8-9 szám alatt. Szeretettel várjuk Önöket!

Bejelentkezés: +36 (06) 1 784 4067
Tekintsék meg a képeket itt!

phone-iconKútvölgyi: +36 (06) 1 213 4222

phone-iconKirályhágó: +36 (06) 1 784 4067

phone-iconTel: +36 (06) 20 666 3600

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 (06) 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest
Genetikai tanácsadás

Genetikai tanácsadás

Konzultáció a családban előforduló örökletes betegségek vagy sikertelen terhességek miatt aggódó házaspárok számára, továbbá citogenetikai és/vagy molekuláris genetikai vizsgálatok magzatvízből a magzat genetikai betegségeinek (kromoszóma-rendellenességek, pl. Down kór) kizárása céljából. A „Down-szűrés” kiemelt eseteinek citogenetikai vizsgálata. Lymphocyta-tenyésztés és kromoszómavizsgálat.
Down-szindróma szűrés

Down-szindróma szűrés

A Down-szindróma (a 21-es kromoszóma triszómiája) a szellemi fogyatékossághoz vezető okok között a leggyakoribb. Megelőzését a várandós nők döntő többsége kívánatosnak tartja. Terhesség alatt vagy a magzatvízből (a 16-17. héten), vagy a chorionboholyból (lepénymintából) (a 12-15. héten) diagnosztizálható.
 

Maternity Genetika - legmodernebb felszereltség, várakozás nélkül elérhető, eredmény rövid időn belül

Prof. Papp Zoltán kiemelt tudományos profilja ez a terület, melynek korszerű feltételeit a Maternity Magánklinikán is megteremtette. A több évtizedes szakmai tapasztalata találkozik itt a legmodernebb műszeres felszereltséggel. A Maternity Genetikán rövid időn belül pontos eredményt kap, szakszerű, értelmező magyarázattal együtt.

A magzati genetikai tanácsadás része lehet a genetikai ultrahang, hüvelyi ultrahang, hasi ultrahang, magzatvíz vizsgálat

A non-invazív tesztekről szóló Prof. Papp Zoltán által kidolgozott tájékoztatást itt olvashatják

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt