Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy 2018. április 1. után minden járóbeteg vizsgálatot a Királyhágó téri új ambulanciánkon tudnak igénybe venni, a régi Kútvölgyi úti ambulancia megszűnik. A szülészet és a fekvőbeteg osztály továbbra is a Kútvölgyi úton működik.

Időpontkérés a Királyhágó téri rendelőben: +36 1 213 4222.

phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

A magzati szív részletes, specialista által végzett ultrahangvizsgálata (magzati echocardiographia) a szív fejlődés rendellenességeinek a magzati életben történő felismerését teszi lehetővé. A terhesség 22. hetében már a szív részletes anatómiai és működésbeli vizsgálata elvégezhető magas diagnosztikus pontossággal. Amennyiben a szülészeti rutin szűrővizsgálat vet fel szívhibagyanút vagy egyéb ismert rizikótényezőt, fontos bármilyen várandóssági időszakban a vizsgálat mielőbbi elvégzése. Amennyiben szívhiba igazolódik, a szülésvezetést tervezetten, felkészülten lehet végezni. A normál magzati szívfejlődés kimutatása megnyugvást jelent a szülőknek, de a Maternity munkatársainak is.

Szakorvosaink:

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt