Örömmel tájékoztatjuk Kedves Pácienseinket, hogy megnyílt a klinika új ambulanciája a XII. kerület Királyhágó tér 8-9 szám alatt. Szeretettel várjuk Önöket!

Bejelentkezés: +36 (06) 1 784 4067
Tekintsék meg a képeket itt!

phone-iconKútvölgyi: +36 (06) 1 213 4222

phone-iconKirályhágó: +36 (06) 1 784 4067

phone-iconTel: +36 (06) 20 666 3600

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 (06) 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika fontosnak tartja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson pácienseinek. Ezért célul tűztük ki, hogy ne csak a szülés élményét tegyük szebbé a családok számára, hanem egy szélesebb körű ellátást nyújtsunk a nők számára. A Maternity Stúdió egy olyan egyedülálló hely, ahol exkluzív, mégis otthonos környezetben minden a nőkről és a családokról szól. Olyan szolgáltatások érhetőek el Stúdiónkban, melyek a várandósság alatt, a szülés után, illetve egyéb női életszakaszokban segítenek. Ezen felül programokat kínálunk az édesapák számára, így kívánunk hozzájárulni a családok születéséhez.

Stúdiónkban testnek és léleknek egyaránt kívánunk kedvezni, ezért szolgáltatásaink között szerepelnek speciális mozgásformák várandósok és kisbabások számára, pszichológiai témájú előadások és programsorozatok. Klinikánkhoz hasonló módon nagy hangsúlyt fektetünk a szakértelemre, így Stúdiónkban tapasztalt és magas szinten képzett szakemberek várják Önt és kedves Családját.

Legyen részese a Magyarországon egyedülállóan, egy helyen elérhető szolgáltatásoknak! Várjuk szeretettel a Maternity Stúdióban!

Várjuk Önöket szeretettel!

 

A Maternity Stúdió címe:
1027 Budapest, Vitéz utca 5-7. 4. emelet

 

Programok

Szakemberek

Árak

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt