Örömmel tájékoztatjuk Kedves Pácienseinket, hogy megnyílt a klinika új ambulanciája a XII. kerület Királyhágó tér 8-9 szám alatt. Szeretettel várjuk Önöket!

Bejelentkezés: +36 (06) 1 784 4067
Tekintsék meg a képeket itt!

phone-iconKútvölgyi: +36 (06) 1 213 4222

phone-iconKirályhágó: +36 (06) 1 784 4067

phone-iconTel: +36 (06) 20 666 3600

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 (06) 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Maternity magánklinika csoportkép

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika a legmagasabb szintű szakmai színvonalat a maximálisan igényes ellátással kívánja összekapcsolni. Most, amikor általánossá kívánják tenni, hogy az Európai Unió, így Magyarország állampolgárai is bármely uniós állam egészségügyi intézményében kezeltethetik magukat, különös jelentőségű egy könnyen elérhető, igényes hazai magánintézmény működtetése.

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika egyetemi klinikai múlttal rendelkező, csapatmunkára felkészült állandó szakember és szakdolgozói személyzettel, együttszülésre alkalmas egyágyas szülőszobákkal és családias, minden igényt kielégítő kórtermekkel, korszerűen berendezett műtőkkel kívánja biztosítani a szülések, a műtétek alatti, illetve utáni emberközpontú, individuális szakellátást és a szakmai szűrőprogramok lebonyolítását.

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika alapvető küldetése a szülészet-nőgyógyászati szakma magas szintű művelése, ezen belül a megelőzés és gyógyítás, a kor tudományos fejlődésével lépést tartva kutatások végzése és szervezése (önálló kutatólaboratórium kialakítása) hazai és nemzetközi intézetekkel együttműködésben. Terveink között szerepel a szakorvosképzés és az orvosi továbbképzések keretében továbbképző összejövetelek (pl. „Maternity Szülészeti Esték”), hazai és nemzetközi konferenciák (pl. „Ian Donald Inter-University School”) rendezése. Fontos feladatnak tekintjük szakkiadványok (Pl. „Nőgyógyászati és Szülészeti Továbbképző Szemle”) szerkesztését, kutatási projektekben való részvételt. Mindezekhez számítunk az „Iffy László Közhasznú Alapítvány” közreműködésére is.

A Magánklinika törzsgárdájához tartozó orvosok többsége tudományos minősítéssel (PhD vagy DSc) rendelkezik és mind hazailag, mind nemzetközileg elismert klinikus. Többük egyetemi tanár, magántanár, vagy egyetemi docens. Szakdolgozóink többsége főiskolai diplomával, illetve mindannyian több szakirányú képzettséggel (szülésznő, műtősnő, intenzív szakápoló, aneszteziológus, ill. laboratóriumi asszisztens) rendelkezik. Mindnyájan ugyanazon klinikai iskola tanítványai, igényes és szigorú elvárásoknak megfelelő szakmai, emberi és kommunikatív felkészültséggel, mindnyájan egyetemi légkörben szocializálódtak. A magas fokon képzett és nagy tapasztalattal rendelkező orvos- és nővérállomány garancia a minőségi betegellátásra és a betegek várható elégedettségére. A Magánklinika a Baross utcai Női Klinikán az elmúlt két évtizedben kialakított szakmai műhely szellemi örökségét kívánja vállalni és folytatni. A szakszemélyzet másik felét a Kútvölgyi Klinikai Tömb korábbi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikai Csoport kitűnően felkészült orvosai, szülésznői és csecsemőgondozói közül válogattuk össze. A Magánklinika állandó személyzetén kívül eseti jellegű együttműködés keretében „külső” szakorvosok, szülésznők is hozhatják betegeiket a klinikára.

A Maternity Magánklinika szakkórház, ennek megfelelően a szülészet-nőgyógyászat csaknem teljes spektrumát kívánja művelni, így reményeink szerint egy helyen, magas színvonalon, ideális környezetben és körülmények között Magyarországon is elérhetővé válik egy, a nők és gyermekeik egészségét biztosító igényes modell-értékű szolgáltatás. Olyan páciens-központú szolgáltatási kultúrát szeretnénk megvalósítani korrekt, minőségi betegtájékoztatással, amely összhangban van a Magánklinika küldetésével, és épít a dolgozók belső motivációira és javaslataira, továbbá amelynek mérhető image-építő és betegforgalom-növelő hatása is lesz. A színvonalas és kulturált ellátásban a Magánklinika minden dolgozója érdekelt.

Küldetésünket az alábbi két üzenettel fejezzük ki:

SORONKÍVÜLISÉGET A NŐK EGÉSZSÉGÉNEK!

A VÁRANDÓS NŐK ÉS GYERMEKEIK MINDENEK ELŐTT!

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt