Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy 2018. április 1. után minden járóbeteg vizsgálatot a Királyhágó téri új ambulanciánkon tudnak igénybe venni, a régi Kútvölgyi úti ambulancia megszűnik. A szülészet és a fekvőbeteg osztály továbbra is a Kútvölgyi úton működik.

Időpontkérés a Királyhágó téri rendelőben: +36 1 213 4222.

phone-iconRendelő - Királyhágó: +36 1 213 4222

phone-iconFekvőbeteg osztály - Kútvölgyi: +36 1 213 220

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás, szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Prémium nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Magzati genetika

A magzati genetikai vizsgálat hazai és nemzetközi bevezetése az 1960-as években többek között Dr. Papp Zoltán professzor nevéhez fűződik.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Szabó István

A gyermekszülés és a kor előrehaladtával történő hormonális változások sajnos hatással vannak az intim területre. A hüvely kitágul, az intim terület szárazabb, rugalmatlanabb, sötétebb/pigmentáltabb lesz, amely  vizelettartási problémákat, szexuális életbeli negatív változásokat, valamint az intim terület öregedését okozza.

Az intimlézeres kezelés műtét nélküli, fájdalmatlan megoldás az intim területek problémáira. További előnye, hogy nem igényel lábadozási időt.

Mire jó a lézerkezelés?

  • javítja az inkontinenciát, vizelettartási problémákat
  • szűkíti a kitágult hüvelyt 
  • csökkenti a hüvelyszárazság kellemetlen tüneteit
  • csökkenti a külső intim területek rugalmatlanságát
  • megszünteti a külső intim terület sötét színű pigmentációját

A szaktudás mellett nagyon fontos, hogy a beavatkozás legmagasabb minőségű készülékkel történjen. Klinikánkon a beavatkozásokat a világ első számú lézergyártójának, a Syneron Candela cég legmodernebb, legmegbízhatóbb CO2RE INTIMA készülékével végezzük.

 

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk