Örömmel tájékoztatjuk Kedves Pácienseinket, hogy megnyílt a klinika új ambulanciája a XII. kerület Királyhágó tér 8-9 szám alatt. Szeretettel várjuk Önöket!

Bejelentkezés: +36 (06) 1 784 4067
Tekintsék meg a képeket itt!

phone-iconKútvölgyi: +36 (06) 1 213 4222

phone-iconKirályhágó: +36 (06) 1 784 4067

phone-iconTel: +36 (06) 20 666 3600

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36 (06) 20 825 0840

email-iconE-mail: info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás, szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Prémium nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Magzati genetika

A magzati genetikai vizsgálat hazai és nemzetközi bevezetése az 1960-as években többek között Dr. Papp Zoltán professzor nevéhez fűződik.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

A Maternity Magánklinika az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező központ az Endometriosis terén.
Prof. Dr Papp Zoltán szakmai igazgató vezetésével 2010-ben nyitotta meg kapuit, és ezzel mindenki számára elérhetővé tette a prémium fekvőbeteg ellátást a nőgyógyászat és a sebészet terén.

 

A műtétet végző orvosok: dr Koppán Miklós akinek a szakterülete a nőgyógyászati endoszkópos és minimál invazív sebészet, beleértve az endometriózis, a medencefenéki rendellenességek (prolapsusok, vizelet inkontinencia) illetve a jó- ésrosszindulatú daganatos megbetegedések (myoma, petefészek ciszta, méhtestrák, méhnyakrák) sebészete és dr Orbán Lajos sebész főorvos akinek fő profilja a gasztroenterológiai sebészet, azaz a nyelőcső-, a gyomor, a vékony – és vastagbéltraktus, a máj, a hasnyálmirigy sebészi betegségeinek megoldása, és a minimál invazív sebészet.

Ez a továbbképzés kiváló alkalom arra, hogy a felmerülő kérdésekre főorvos urak azonnal válaszolhassanak, bemutassák a nőgyógyászat és a sebészet legújabb eredményeit és az esetleges problémákra kompromisszumok nélküli megoldást ajánlhassanak, mindezt az Olympus legújabb 4K UHD felbontású laparoszkópos toronnyal és a Thunderbeat-tel.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk