Örömmel tájékoztatjuk Kedves Pácienseinket, hogy megnyílt a klinika új ambulanciája a XII. kerület Királyhágó tér 8-9 szám alatt. Szeretettel várjuk Önöket!
Tekintsék meg a képeket itt!

phone-iconTel: +36-(06)-1-213-4222

phone-iconTel: +36-(06)-20-666-3600

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36-(06)-20-825-0840

email-iconE-mail:
info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás, szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Prémium nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Magzati genetika

A magzati genetikai vizsgálat hazai és nemzetközi bevezetése az 1960-as években többek között Dr. Papp Zoltán professzor nevéhez fűződik.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Az örömteli kötődés kialakítása az anya és az újszülött között alapozza meg a személyiség viszonyrendszerét: önmaga, a világ és a kettő kölcsönhatásának viszonylatában. Az első hónapoktól a beszéd kialakulásáig, az örömteli-biztonságos kötődés élménycsatornáin, a mozgás, a ritmus, és a dallam, illetve  ezek egységbe szerveződésén keresztül biztosítható ez a folyamat, mely során érzelmek, viszonyok alakulnak ki: érdeklődés aktiválása, kapcsolatba lépés, illetve megnyugvás, elengedés és szendergés. A két pólus ( aktivitás és megnyugvás) elérésének gazdag választékát nyújtjuk népzenei, klasszikus zenei elemekkel, játékokkal. Szeretettel várjuk külön korcsoportos foglalkozásaink során a 0-1 éves és 1-2 éves kor közötti gyerekeket és anyukájukat, apukájukat egy örömteli közös játékra.

 

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk