phone-iconTel: +36-(06)-1-213-4222

phone-iconTel: +36-(06)-20-666-3600

phone-iconÜgyelet (19:00 - 07:00): +36-(06)-20-825-0840

email-iconE-mail:
info@maternity.hu

instagram.com/maternityclinicbudapest

Várandósgondozás, szülés

A Maternity Magánklinika magas szakmai színvonal mellett elegáns környezetet biztosít a kismamáknak és családjuknak a várandósgondozás és a szülés időszakában.

Prémium nőgyógyászat

A nőket megilleti hazánkban is a legszakszerűbb és legigényesebb ellátás betegségük megelőzésében, kezelésében a szűrőprogramok hozzáférhetőségében.

Magzati genetika

A magzati genetikai vizsgálat hazai és nemzetközi bevezetése az 1960-as években többek között Dr. Papp Zoltán professzor nevéhez fűződik.

Ultrahang vizsgálatok

Nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok

Mit kell tudni a szülészeti ultrahangvizsgálatokról?

A csecsemők ultrahang-szűrővizsgálata

Maternity - a hely, ahol család születik

Kazi Andrea

Kazi Andrea vagyok 3 éve szülésznő. Jelenleg a Maternity Magánklinikán dolgozom. Szabadidőmben szeretek jógázni és mindig is érdekeltek a meditációs, relaxációs technikák is. Tanulmányaim során, volt lehetőségem többször külföldre látogatni. A babamasszázzsal is először Németországban találkoztam, ahol nagyon megtetszett ez a módszer, amely által szülés után is tovább lehet követni és segíteni az anya- baba kapcsolatot. Még abban az évben jelentkeztem és elvégeztem Magyar Gyermekmasszázs Egyesület által meghirdetett Nemzetközi Csecsemőmasszázs oktatói képesítést.

Ezt a tudást szeretném átadni minden érdeklődőnek, aki 0-3 éves korú gyermekével szívesen részt venne a foglalkozáson.

Időpontfoglalás

Időpont foglaláshoz, kérem adja meg adatait és kollégáink munkaidőben 1 munkanapon belül pontosítják Önnel az időpontot vagy küldjön emailt.

Sürgős esetben a telefonos időpont-egyeztetés lehetőségét biztosítjuk.

Eseménynaptár

A várandós nők és gyermekeik mindenek előtt

Klinikánk